#

Tilbake til forsiden

våre menyer

Når anledningen er spesiell, fortjener  maten å være ekstraordinær. Våre menyer er skapt med kjærlighet og omtanke for å gi deg og dine gjester en uforglemmelig opplevelse.

Selskap
Tapas
Fingermat

Selskapsmenyer

3 retters cateringmeny

Lettrøkt ørret med pepperrot, syltet grønnsaker, dillolje og rørosrømme
Dagens bifangst med røkt fiskesaus, spinat, erter, persille og potetterrine
Ferskostkrem, syltet blåbær, sitronkrem og havrecumble
Fra 695,- eks mva

Oppgradert 3 retters cateringmeny

Kamskjell fra Hitra, purreløkskompott, beurre blanc og piment de espilette
Ytrefilet av kalv med spinatpurè, sesonges grønnsaker, potetterrine og kryddersjy
Hasselnøttkake med mørk sjokoladekrem, solbær og vanilje
Fra 795 ,- eks mva

5 retters cateringmeny

Krabbe fra Hitra med smørbakt selleri og beurre blanc
Konfitert eggeplomme med røkt potetskum, grillet shitake og enoki.
Piggvar med blåskjellsaus, grønnkål og persilleolje
Urtestekt kalveculotte med kremet morkelsaus, sesongens grønnsaker, bakt løk, syltet sennepsfrø og perlepotet
"Tiramisu" Mascarponekrem, kakao-fingerkjeks, kaffeiskrem og karamell
Fra 1195,- eks mva

Her er noen eksempler på menyer vi kan tilby, men vi tilpasser alltid menyen etter sesongens beste råvarer og deres ønsker. Ønsker dere snacks eller småretter til aperitiffen? Vi fikser det også!

Transport og kokk på stedet kommer i tillegg. Ved kapasitet så kan vi også stille med servitør.

Merk at vi ikke stiller med service.

Tapas

Vi i Torika Catering, skreddersyr mer enn gjerne din egen tapasmeny, skreddersydd til dine ønsker.

Tapasbuffet/plukkelittmeny

Sashimi av villfisk, ponzu, rettich, granateple og jalapeno
Argentinske villreker, glassnudler, agurk, gochujang dressing og cashew
Assortert spekemat
Kyllinglår i hoisinsaus, med vårløk og sesamkimchi
Cajunboller i spicy tomat og parmesan
Saltbakt betesalat med chevre og valnøtter, sitron-honningvinaigrette
Tomatsalat, semitørket tomat, mozzarella og cherryeddik
Aspargesbønnesalat med sennepsvinaigrette og friterte mandler
Urtebakt perlepotet med parmesan og rosmarin
Marinert oliven og pfefferoni
Surdeigsbrød og aioli
Pris: 485,- eks mva

Tapasmeny eksklusiv

Sashimi av kveite, ponzu, rettich osv osv
Assortert spekemat
Okse ytrefilet på spinat og østerssopp, cafe de paris smør
Argentinske villreker «butterfly» med chlli og hvitløksmør
Lettrøkt andebryst fra Holte gård med Beter og kryddersjy
Urtebakt perlepotet med parmesan og rosmarin
Tomatsalat, semitørket tomat, mozzarella og Sherryvinaigrette
Aspargesbønnesalat med sennepsvinaigrette og friterte mandler
Brød aioli
Oliven/pfefferoni/orto agurk
Sjokolademousse og syltet bær
Pris: 725,- eks mva

Fingermat

Minimum tre stk. 4 spyd per rett.

Spyd 4 stk

Svinenakke med hoisin, vårløk og jalapenomajones
Argentinske villreker med yuzuglace og kimchisesam
Assortert ost og spekemat
Caprese, tomat og mozzarella de buffola, med balsamico og basilikum
285,- eks mva per stk